4. Alfred Beens

Raadslid

Mijn naam is Alfred Beens, 46 jaar en getrouwd met Roelien. Samen hebben we vier meisjes mogen ontvangen. Geboren en getogen in Genemuiden. Vier jaar geleden zijn wij vanuit Genemuiden verhuisd naar de Oostermaat op de Kamperzeedijk. Vanuit ons huis kunnen wij Genemuiden zien liggen dus van heimwee is geen sprake.

Na de MBO ben ik in dienst gekomen bij een Genemuider aannemingsbedrijf, HEUTBOUW. Bij dit familiebedrijf werk ik nu al meer dan 25 jaar. Op papier in de functie van financieel administratief medewerker maar in de praktijk houdt ik me bezig met alle facetten die spelen bij een hedendaags aannemingsbedrijf.

Via de schaduwfractie ben ik na de verkiezingen van 2018 in de gemeenteraad gekozen. Binnen de fractie zijn mijn beleidsterreinen:  ruimtelijke ordening, de Omgevingswet maar ook de energietransitie en alles wat daarbij komt kijken.

Als SGP-er zie ik het als mijn taak om, Bijbels genormeerd, in het politieke lokale bestuur principieel en ook praktisch een bijdrage te mogen leveren.

Mijn thema voor de gemeenteraadsverkiezing is: "Oog voor de Schepping"

Terug naar overzicht