19 januari 2022

SGP Zwartewaterland wil oog voor de Kern

De SGP Zwartewaterland heeft het verkiezingsprogramma “Oog voor de Kern” definitief vastgesteld. Lijsttrekker Maarten Slingerland heeft het eerste exemplaar in ontvangst genomen. Een vooruitstrevend programma waarmee de SGP wil bijdragen aan onze prachtige kernen Hasselt, Genemuiden, Zwartsluis en het buitengebied. Maar bovenal met oog voor de Kern met een hoofdletter wat inhoudt dat de SGP haar politieke visie baseert op het Woord van God, de Bijbel.

Vanaf vorig jaar heeft een commissie, met veel input vanuit onze leden en ondernemers, gewerkt aan een duidelijk SGP-verkiezingsprogramma. Er zijn vijf actuele speerpunten geformuleerd.  Variërend van het eerste speerpunt “Oog voor identiteit” tot het laatste speerpunt: “Oog voor de schepping”.  Maar ook heldere speerpunten als: “Oog voor wonen en leefbaarheid, Oog voor ondernemen en Oog voor elkaar’’. Per speerpunt zijn er herkenbare en concrete punten vastgesteld waarmee de SGP de komende periode hard aan de slag gaat voor Zwartewaterland. De komende periode richting de verkiezingen gaat de SGP volop aandacht geven aan deze speerpunten.

Het gehele verkiezingsprogramma, inclusief de kandidatenlijst en de concrete punten waar de SGP zich voor gaat inzetten, kunt u hier vinden.

SGP gaat vol vertrouwen en met veel ambities richting de gemeenteraadsverkiezingen: Oog voor de Kern!