22 maart 2017

Maarten Slingerland lijsttrekker SGP Zwartewaterland

Het bestuur heeft Maarten Slingerland voorgedragen als kandidaat-lijsttrekker voor de SGP bij de gemeenteraadsverkiezingen van DV 2018. Leden mogen zich over die keuze uitspreken tijdens de jaarvergadering op 29 maart in het Tapijtmuseum.

Maarten Slingerland, geboren 10 maart 1982, is sinds 2010 lid van de gemeenteraad voor de SGP te Zwartewaterland. Sinds 2013 is hij Fractievoorzitter van de SGP in de gemeenteraad van Zwartewaterland. Hij is als Lead Engineer werkzaam bij een werktuigbouwkundig ingenieursbureau.

Als spreker is uitgenodigd, de heer Dr. E.(Ewart) G. Bosma. In 2015 verscheen zijn dissertatie over ‘Oude waarheid en nieuwe orde’, over de houding die de ‘bevindelijk gereformeerden’ innamen ten opzichte van het nationaalsocialisme. Dr. Bosma is docent geschiedenis aan het Van Lodenstein College te Amersfoort en lid van de gemeenteraad voor de SGP in de Gemeente Rijssen-Holten. Dr. Bosma hoopt te refereren over ‘Groen van Prinsterer en zijn belangrijkste werk: Ongeloof en Revolutie’.

Aanvang vergadering: 19:30