4 maart 2014

Lijsttrekkers met elkaar in debat in gemeentehuis


ZWARTEWATERLAND - Vlak voor de gang naar de stembus op 19 maart staan de lijsttrekkers van de partijen die in Zwartewaterland aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemen op maandagavond 17 maart nog een keer tegenover elkaar in 'Zwartewaterland Kiest: Verkiezingsdebat 2014'. 


In deze laatste ronde gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat over actuele, lokale politieke thema's. Het verkiezingsdebat vindt plaats in het gemeentehuis van Zwartewaterland (Telvorenstraat 2) in Hasselt vanaf 19.30 uur en wordt door de lokale omroep Zwartewater FM rechtstreeks uitgezonden via de ether 107.3 FM en via de kabel 104.1 FM.

In 'Zwartewaterland Kiest: Verkiezingsdebat 2014' vindt de 'confrontatie' plaats tussen de zes lijstrekkers. Het programma bestaat uit meerdere onderdelen, waarbij onder andere wordt vooruitgeblikt op de komende periode: Wat onderscheidt daarbij de politieke partijen in Zwartewaterland? Welke verschillen in keuzes worden gemaakt?. De lijsttrekkers worden aan de tand gevoeld over hun verkiezingsprogramma's. Hoe zij denken hun verlangens te gaan realiseren? De presentatie is in handen van Peter Rhebergen en Johan van Dijk.

Het debat wordt georganiseerd door De Zwartewaterkrant en de lokale omroep van Zwartewaterland. Publiek, maatschappelijke organisaties, ondernemers en verenigingen zijn vanaf 19.30 uur welkom. De inbreng van de kiezer wordt bij het debat gewaardeerd.